Tripwire Erelah – Luna

Den 19 maj 2022 fick vi äntligen hem vår efterlängtade lilla valp Luna från Kennel Tripwire.

Luna är en fantastisk liten hund – söt, gosig, social, lättlärd och allas favorit. Hon har full fart när hon är vaken, men sover gott när hon är trött precis som det ska vara. 

Luna kommer, om allt vill sig väl med hälsotester och meriteringar, få bli mamma när hon blir stor. Jag har också planer på att träna henne och tävla i Rallylydnad. Både Fido och Charlie tävlade ju ändå upp i mästarklass och det skulle vara kul att testa om jag kan nå ända dit även med Luna. Jag har även känslan redan nu att hon kommer bli en perfekt agility hund. Dottern har redan börja lära in tunneln och slalom. Vi får helt enkelt se vad tiden har att utvisa.

Om Luna

Utseende

Mankhöjd: 27 cm

Ögonfärg: Svart/ brun

Päls: Svart

Svans: Inte böjd, rak

Egenskaper

Favorit-aktiviteter

Jag gillar att leka, gå skogspromenader, sova och gosa.

Ibland sover jag uppochner och då vill jag gärna att nån ska klappa mig på magen. En av mina favoritsaker att göra är att krypa in under mattes täcke när hon ligger och sover.

Prestationer

Rallylydnad

RLD N

Luna fick sin första rallylydnadstitel när hon bara var 13 månader. Ett kvitto på att hon är väldigt lättlärd och samarbetsvillig. Nästa steg är nu att bli startklar och börja tävla i fortsättningsklass.

Tävlings-lydnad

Tränar för Startklass

Håller på att träna för att i framtiden börja tävla

Agility

Tränar för nöjes skull

Luna tycker det är väldigt kul att träna agility. Hon kan klara sig igenom hela banor utan att ta pauser. Just nu kan hon kan alla hinder utom slalom. Men om vi satsar på agility tror jag att Luna hade kunnat bli väldigt duktig.

Utställning

Excellent
CK
Internationellt junior CERT
Bästa junior

Utställning är en av de aktiviteterna som Luna har tävlat mest i. Vi har dock tagit en paus då Luna än så länge är lite för omogen i kroppen jämfört med de utseendenormerna som finns för pudlar inom utställning.

Här är lite fin kritik som luna har fått av olika domare.

Avkommor

Luna har hittills inte fått några kullar då hon bara är 2 år. Men i framtiden planerar vi, om allt vill sig väl, att hon ska få valpar

Ursprung

Stamtavla

Rulla till toppen